Kjersti Dahl
Massasjeterapeut

Sissel er en unik lærer som foruten å ha stor kunnskap, også har en helt spesiell formidlingsevne. Aldri et kjedelig øyeblikk. Inspirerende, ansporende og ivaretagende. Massør-yrket er et godt levende yrke som gir så mye tilbake. Anbefales på det varmeste.

     

Sofia Svärd
Massasjeterapeut

Bästa valet i livet🙌en massage utbildning med Sissel! Utbildningstiden är en av de bästa perioderna i mitt liv❤️ 11 år senare är det fortfarande lika fantastiskt att behandla med massage.

     

Åse V F
Massasjeterapeut

Jeg startet min utdannelse som massasjeterapaut 2021 og var så heldig å få Sissel Thoen som min hovedlærer. Som tidligere ingeniør student ved NTNU er jeg vant med dyktige, profesjonelle og kunnskapsrike forelesere, og jeg kan dele at denne massasjeskolen holdt minst like høyt nivå når det kom til pedagogiske undervisnings metoder, og profesjonalitet. Sissel Thoen har en helt egen evne til å undervise, og ser til at alle i klassen kommer opp på samme nivå ved hjelp av ulike læringsteknikker. Hennes måte å fremlegge pensum på må anses som unik.

     

Heidi
Massør

Tusen takk for en flott tid Sissel - lærerikt, spennende og ikke minst inspirerende. Mange flotte minner gir mersmak til mer læring, ikke lenge til neste kurs.

     

Rasa Sudraba
Massasjeterapeut

Jeg anbefaler skolen . Har fått mye kunnskap og praktisk erfaring. Fantastiske lærere som gjør jobben 100%.

     

Pernille
Massør og Sykepleier

Jobber som sykepleier nå på et sykehjem og hadde elsket om noen ville tilbudt massasje til de eldre mot en billig penge da de trenger det mest. Som massør har jeg hver uke kunnet gi de eldre noe ekstra berøring; jeg har smurt føtter, rygger, armer og ansikt❤️ Jeg ga en gang massasje til en schizofren dame som brøt ut i gråt fordi hun ikke hadde blitt berørt på mange år. Verdien av massasje og spesielt berøring er noe av det viktigste du lærte meg❤️

     

Pernille A C
Massør og Sykepleier

Hvis du lurer litt på om du skal hoppe i det, og bare prøve deg på kurs nr 1 så lover jeg deg at du blir hekta og tar resterende! Sissel var min lærer helt tilbake i 2014. Hun var helt overlegent rå, og du blir ikke i tvil om at hun er en av de fremste i massasje i Norge så fort du opplever henne og hennes faglighet. Hun er pedagogisk dyktig, rolig, snill og varm. Hun får deg ikke til å føle deg dum, hun ser det du er dyktig på, og sørger for å få enda mer av det fram. Husker tilbake på min tid, da på Axelsons (finnes ikke lenger i Norge), som bare gode og fine minner. Det ER verdt det, og du blir mye flinkere enn du hadde trodd selv og

     

L
Elev

Det var veldig hyggelig på massasje til husbrukkurs. Syns disse to dagene var kjempe positive. Opplever dere som veldig engasjerte, imøtekommende, lugne og kunnskapsrike. Dette var midt i blinken for meg :-D Syns det var veldig bra lagt opp mtp introduksjon, gjennomgang av fagstoffet, pauser osv. Helt supert. Gleder meg til fortsettelsen, for jeg skal nå gå utdannelsen! :)

     

Maren Hovdenakk
Online Coach, Personlig trener & Ernæringsveileder

Jeg tok massørutdanningen hos Sissel (da på Axelsons) høsten 2015- vår 2016. Et ekstremt lærerikt år. Faglig, og mentalt. Som personlig trener i da 6 år valgte jeg å videreutdanne meg innenfor massasje, og selv om jeg pr. dags dato ikke jobber som massør, angrer jeg virkelig ikke på at jeg tok utdanningen. Det har vært av stor nytte både for min forståelse for kroppens funksjon, men også for hvordan kropp og sinn påvirker hverandre. Jeg jobbet flere år som massør i tillegg til PT-yrket, og denne kombinasjonen av yrker var helt super. Både med tanke på en variert hverdag, men jeg ble også bedre i begge yrkene mine. Jeg fikk en dypere forståelse ovenfor klientene mine, og kunne dermed hjelpe flere til en sunnere og friskere hverdag. Det gjorde meg mer åpen, mer nysgjerrig på mennesker og kropp, og ga meg inspirasjon til å begynne psykologistudier, for en enda bedre forståelse av mennesket og menneskets helse. I dag bruker jeg massasjen mest på de rundt meg i hverdagen. Om det er for å roe ned en frustrert 3åring, eller for å få stressa kontorskuldre til å slappe av litt. Fantastiske verktøy til både familieliv og jobbhverdag. Vi hadde Sissel som hovedlærer. En åpen, varm, raus, kunnskapsrik og tvers igjennom god person med alle verdiene på riktig sted. Sissel ser deg, hører deg, og guider deg. Hun gir seg ikke før hun vet at du har forstått det, og hun har alltid troen på at du fikser det. Hun utstråler en varme og ro som er smittsom. Jeg er sikker på hun kunne roet alle mine tre barn med et blikk, en berøring eller et smil. Denne damen er helt unik og må oppleves. En fantastisk utdanning som jeg drar stor nytte av faglig, og ikke minst som menneske. Jeg kan ikke få takket Sissel og de fine kollegaene hennes nok for de verktøyene jeg fikk med meg ut av studiet den våren.

www.premiumpt.no
     

Birgitte Bugaard Ørnes, Larvik.
Massør

Jeg er en av mange elever som er så heldig å ha gjennomgått kurs i klassisk velværemassasje. Det var ikke bare lærerikt men så berikende og flott fellesskap oss elever og lærere imellom. Selv valgte jeg permisjon fra fast jobb og kom entusiastisk tilbake og drev i lang tid med massasje i lånt lokale på min hjemplass. Hva et menneske er, hvordan vi møter den enkelte som helt unik, omsorg, hele mennesket, hvordan berøre, lytte og gi klienten en god opplevelse. Det er hva jeg sitter igjen med etter uker på massasjekurs. Det er så utrolig verd det da man blir kjent også med seg selv på en helt ny måte. Berøring gjør så mye med oss og man får ikke bare gå i dybden på det å massere men også i dybden som menneske. Å møte mennesker i sin sårbarhet og se hvordan en time på benken forløser indre spenninger er noe av det viktigste et menneske kan få oppleve. Dette er en investering du sent vil glemme og et unikt miljø- helt magisk. Jeg anbefaler NOMAS skolen på det varmeste både for din egen del men også for dine klienter.

     

G A
Massasjeterapeut

Jeg var jo ikke trøtt en eneste gang, uvanlig for meg under kurs! Jeg kommer GJERNE igjen - Brukte både "Rolfing-oppvarming" på rygg/nakke, sittenede/liggende og triggerpkt behandling på de 2 første klientene i dag - samt kneskade (lateralt overstrukket menisk/musklatur) på den ene, i dag!

     

Lars Brænna
Massasjeterapeut

Etter 13 år som massasje terapeut i egen bedrift går det nesten ikke en dag på jobb uten at Sissel sine læresetninger dukker opp til bruk i behandlingene. Sissel var den gang en av våre hovedlærere på Axelssons, og den jeg husker som alltid på en smilende og trygg måte lærte oss det som skulle til for å tro på oss selv, og tørre å gi de verdifulle behandlingene vi lærte. NOMAS er en utdannings institusjon som bærer hjertet av det nedlagte Axelssons med seg videre- Den kunnskapen vi som elever fikk har vært til stor hjelp for de mer enn 12000 klienter som jeg har behandlet siden min examen ble avlagt. Skal du satse på en utdannelse innen massasjefaget, noe jeg absolutt anbefaler, så ta din utdannelse hos NOMAS, da er du sikret en langsiktig glede i jobb med rett kunnskap og de beste teknikker 🙏☺️

     

Sina
Massasjeterapeut Mob.: 915 88 738

Sissel og Henrik er utrolig dyktige til å lære bort alle aspekt ved massasje. De formidler med glede, respekt, inspirasjon og nysgjerrighet. Med god, faglig og praktisk forankring formidler Sissel berøringens tilnærming i massasje. Det er IKKE tilfeldig hvilken rekkefølge en bruker grep, alt har en hensikt for å løse vondter og spenninger, og en forstår hvorfor. Dette kombinert med anatomiske variasjoner, gjør hver klient unik. Og anatomi og musklenes funksjon er grunnleggende. Det kan høres «tørt» ut, men jeg opplever at nettopp dette løfter faget og gjør hver klient spennende å jobbe med. Her er Henrik helt enestående til å tilpasse formidling slik at en selv får sine aha-opplevelser underveis, også etter endt utdanning ute i praksis. All teori og «500 latinske ord» åpner Pandoras boks. Henrik lærte meg også å stole på hendene, hva de kjente, sjekke ut og tilpasse behandlingen individuelt. Med Sissel og Henrik som lærere fikk jeg en ærlig og faglig trygg plattform for å utøve yrket, hva jeg kan gjøre noe med, og hva som må vises videre. "Jeg vet at alt som er muskulært kan man gjøre noe med, og det er jeg et levende eksempel på." Med dobbeltsidig operabel hofteleddsartrose i 2004, som ikke er operert ennå. Nå har jeg ingen smerter for jeg holder meg aktiv og beveger meg også ved siden av benken mens jeg masserer. Sissel og Henrik det beste valget om en ønsker å utdanne seg som massør, og finne sin vei i dette yrket.