Om Norges Massasjeskole NOMAS
Velkommen til oss og inn i en fantastisk verden! Vurderer du å ta en vending i livet, få litt påfyll eller kanskje du har et ønske om et yrke i tiden? Det er stor etterspørsel etter våre dyktige terapeuter.

Vi har over 60 års erfaring i utdannelse av massører, og våre massasjekurs som er spesialrettet innen terapeutisk massasje. Vi utdanner Massører som ser at kropp og sinn henger sammen, som vil gjøre deg som Massør til en kompetent terapeut.

Du har kanskje hørt om Swedish Massage" som er verdenskjent? NOMAS er forkortelse for Norwegian Massage som er "gammel og ny kunnskap" samlet, og inneholder mange forskjellige massasje teknikker som er unike.

Nå er du kommet til kilden til Norwegian Massage som er den klassiske og dype massasjeterapien. Vi er de eneste som kan undervise i disse spesielle teknikkene. Er du terapeut vil vi kunne tilby kortere kurs i disse teknikkene til deg.

Bli en Pionér i massasjeverden på verdensbasis, med en omfattende kompetanse og med Diplom fra NOMAS skolen etter endt studie.

Hos oss kan du få en avbetalingsordning.

Vi utdanner massører fra bunnen av og kurser også fysioterapeuter, massører, osteopater, tannleger, sykepleiere og hudpleiere m. fler.

Vår kompetanse skal være din trygghet.