Våre kurs

Våre kurs

Massasjekurs er veldig nyttig om du har tenkt til å bare lære litt eller å utdanne deg til Massør. Du får vite når du kan bruke massasje og når du ikke bør massere. Så vil du få vist hvordan vi utfører grepene. Lærer(e) vil kunne bistå og hjelpe deg så massasjen blir akkurat passe til hver og en på benken. Du vil få god veiledning og kjenne grep og teknikker på din egen kropp som vil gjøre deg enda dyktigere. Vi er nøye med å dekke godt til med laken for at den som skal ned på benken ikke føler seg eksponert, og når man ligger på benken skal alle dekkes godt til. Det er en myte at massasje skal være "hard og rask", så hos oss får du lære akkurat "passe" trykk, med god teknikk så du ikke blir sliten. For mer informasjon ring oss gjerne: 93 898 037 eller gå til "Vanlige spørsmål og svar" Vi skal lage fine og trygge dager sammen med deg, bli inspirerte, nysgjerrige og vi skal glede oss til hver dag!

Blir man sliten av å massere?

Blir man sliten av å massere?

Et kurs for deg som vil lære å massere litt. Med riktig og god teknikk, grep og arbeidsstilling så får man energi av å massere. Etter endt kurs vil du kunne gi en veldig deilig massasje. Det er godt å kunne hjelpe familie, venner og kjente med å lette på noen spenninger i kroppen. Ønsker du å behandle med massasje så kan du gå videre med en NOMAS massør utdannelse hos oss. Dette er en fin mulighet for å se om du vil gå videre, så les om utdannelsen til NOMAS massør også.

Kompetansekrav

Kompetansekrav

- Ingen spesielle. - Du bør være fylt 16 år. - Ellers ingen krav om kompetanse. (ingen prøver eller eksamen)

Massasje til husbrukkurs info.

Massasje til husbrukkurs info.

Kurset går over en helg, lørdag og søndag fra kl 09:00-16:00 begge dager. Du kan ha på deg "treningstøy"/joggebukse og T-skjorte. Ta med innesko som rene joggesko eller sandaler med sokker i. Det kan være lurt å ta med noe å notere med og på. Husk å ta med lunsj. Det er få plasser på kurset så vær rask med påmelding. Kurssted: NOMAS skolen, Selma Ellefsensvei 6, 0681 Oslo.

Mer informasjon